top of page

Student Group

Public·11 members
Jackson Brown
Jackson Brown

Krv I Ulje (2015) ((NEW))Ulje ruzmarina je 100% čisto, eterično, nerazblaženo ulje ruzmarina. Izvlači se iz lišća i cvetnih vrhova biljke. Većina korisnih efekata ruzmarina na zdravlje pripisuje se visokoj antioksidativnoj aktivnosti njegovih glavnih hemijskih sastojaka. Pospešuje rast kose. Poboljšava kognitivne funkcije, Smanjuje nivo stresa. Odlično sredstvo protiv insekata. Pomaže u borbi protiv raka.
Krv i ulje (2015)


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2uhy7W&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3nVijLateJqviRkulXwPzETakođe pospešuje i rast kose. Randomizirano uporedno ispitivanje objavljeno 2015. godine je pokazalo da prirodno ulje ruzmarina, nakon 6 meseci korišćenja, ima dobar učinak kao i konvencionalni lek za gubitak kose, a ujedno uzrokuje i manje svraba vlasišta za razliku od minoksidila.


Druga istraživanja su pokazala da udisanje ulje ruzmarina pomaže i u sprečavanju razgradnje acetilholina, hemikalije u mozgu važnog za razmišljanje, koncentraciju i pamćenje. Na taj način poboljšava kognitivne funkcije, posebno kod pacijenata sa Alchajmerovom bolešću.


100% čisto, eterično, nerazblaženo ulje ruzmarina. Izvlači se iz lišća i cvetnih vrhova biljke. Sa drvenastim, zimzelenim mirisom, ulje ruzmarina se obično opisuje kao okrepljujuće i pročišćavajuće.


Jedino dobar nutritivni efekat je dobar imunitet. Kako to postižemo? U ishrani treba da dominiraju povrće, voće, žitarice od cijelog zrna, voda. Jako je važno znati šta hrana sadrži. Npr. kokosovo ulje sadrži više zasićenih masti od slanine. Ono sadrži oko 900 kalorija na 100 g. Da bi imali dobro zdravlje, dobar imunitet, najelegantnije nam je da poštujemo opšte važeće preporuke koje je dala SZO gdje se precizira unos masti i ugljenih hidrata.


Procjena tjelesne konstitucije, gojaznosti, ne može se odnositi samo na bodi-mas indeks koji nije pouzdan parametar u procjeni. Ako hoćemo da održimo svoju tjelesnu masu unos kalorija mora da bude identičan potrošnji. U Institutu je završena treća runda ispitivanja uhranjenosti djece do 3-eg razreda i ustanovljeno da su djeca gojazna ili pregojazna, a svi znamo da je gojazno dijete vrlo vjerovatno i gojazna osoba. Ako osoba koja ima 100 kg tjelesnu masu redukuje svoju masu za 10 kg ima sljedeće benefite: ukupni mortalitet pada za 20-25%, krvni pritisak za 10 mm/Hg, što je bolji rezultat nego kod medikamentozne terapije, a možda je i najznačajnije da se na taj način redukuje rizik za nastanak dijabetesa 2 za čak 50%. Naravno da kad god imamo situacije da ne možemo da ostvarimo dobar nutritivni status, možemo se pomoći suplementima, ali treba iskoristiti zdravo crijevo i djelovanje mikrobioma. Svaka stručna institucija podržava mediteranski način ishrane: voće, povrće, voda, mahunarke, maslinovo ulje, riba, bijelo meso, mliječni proizvodi i jaja jedanput dnevno.


Profesoru Škuljeviću hitno ponovno treba krv- Profesor Željko Škuljević je još uvijek u bolnici i još uvijek mu je potrebna krv u znatnim količinama. Slijede hitna i važna uputstva! Profesor se zahvaljuje svim donatorima koji su donirali u prošlim danima, kao i onima koji će tek donirati. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page